Hyvää johtajuutta horisontissa

Viime viikon tiistaina koossa oli mahtava joukko nuoria, joilla kaikilla on aito halu kehittää johtajuuttaan. Novetos juhlisti 20-vuotisjuhlaansa käynnistämällä maksuttoman Loikka Johtajuuteen -valmennusohjelman nuorille yrittäjille, esimiehille ja...

Sonja Grönlund-Lamminsalo
Sonja Grönlund-Lamminsalo
Julkaistu 26.10.2017

loikkavalmennukswn ensimmäinen päivä.jpeg

Viime viikon tiistaina koossa oli mahtava joukko nuoria, joilla kaikilla on aito halu kehittää johtajuuttaan. Novetos juhlisti 20-vuotisjuhlaansa käynnistämällä maksuttoman Loikka Johtajuuteen -valmennusohjelman nuorille yrittäjille, esimiehille ja johtajille.

Haastattelimme alkuvuodesta 2017 useita nuoria ja kysyimme, minkälaisesta johtamisvalmennuksesta he olisivat kiinnostuneita ja millainen sisältö hyödyntäisi heitä eniten. Tämän pohjalta syntyi viisi lähipäivää sisältävä kokonaisuus, joita luotsaavat Novetoksen omat valmentajat. Ohjelman kummiksi saimme tulevan Helsingin piispan Teemu Laajasalon

Saimme määräaikaan mennessä useita kymmeniä upeita hakemuksia. Oli vaikea tehdä haastatteluvalintoja, saati siten valita heidän joukostaan 20 osallistujaa.

Startin ensimmäiseen päivään antoivat Novetoksen toimitusjohtaja Kari Ålander ja allekirjoittanut. Valmentajamme Tapio Aaltonen ja Eeva Pitkänen virittivät jokaista osallistujaa miettimään omaa johtajuuttaan, mitä se tarkoittaa itse kullekin ja mitä omalla johtajuudella haetaan.

Teemu Laajasalon aamupäivän puheenvuoro koski turvaa, toivoa ja armoa ja siitä, miten nämä ovat näyttäytyneet hänen omassa elämässään. Teemun puheenvuoro oli pysähdyttävä ja ajatuksia herättävä. Jokainen jäi miettimään, mistä juuri minä ammennan turvaa, mikä ylläpitää minun toivoani ja miten armo näyttäytyy omassa elämässä. Miten sinun kohdallasi?

Viimeisenä jäi ilmaan kysymys siitä, mitä kohti jokainen meistä haluaa kulkea, minkälaisen loikan kukin haluaa tehdä johti parempaa johtajuutta? Siinä pohdittavaa vähän vanhemmallekin esimiehelle ja johtajalle.

New call-to-action

Blogiaiheet

näytä kaikki aihealueet